søndag 15. mai 2011

Hei

Nå er snart enda ei uke over,og hvor blir alle dagene av da???
Og hva gjør eg siden det går så fort.....det eg pleier...strikker.. he hee,gjør litt annet også da,går på jobb foreksempel.


På vei til jobb på tirsdag,traff jeg disse søte rusejentene klokka 10.20.....og de var ikke på skolen...????


 På jobb er jeg så heldig at det er restaurangen Deito http://www.deito.no/ 
Der lager de myye god mat,og noe finner veien bort til meg i luka mi... mmm godt.
 Onsdag har jeg fri fra jobb,og brukte dagen til litt rydding i heimen (eg sa litt..) og strikking..Torsdag var det rettomarked på rådhusplassen,med gammelt,og nytt av gammelt.Det var også nattåpent i byen,og på Markedet. Jeg koste meg i byen sammen med ei venninne til langt på natt. Litt handel ble det også,og  selvfølgelig et kafebesøk.
 I dag har vi gått tur,det pleier vi vel og gjøre nesten hver dag,men i dag ble det en liiitt lengre tur (ikke mye altså)Mange fine løvetann så vi på turen,og kuer og sauer.
 Sola var fremme,men vinden i dag var iskald.
 Vi prøvde oss på og sitte ute litt,men det varte ikke lenge før det ble for kaldt,også kom regnet også...

 Sommerplanter har vi også plantet....eh,ikke jeg da....strikker med hvitt garn,og kan jo ikke få fingrene fulle av jord..... jaaada,vet at det er noe som heter såpe og vann....men alikevel. Så Harald plantet,og jeg satt ved siden av og strikket,hvis det var noe han lurte på så spurte han meg,og gjorde som han selv ville.En perfekt arbeidsfordeling. ( Jaffal for meg...)
Nå sitter vi inne og venter på pappa,sant Balder.Så håper vi på ei fin neste uke også,forhåpentligvis uten for mye regn på nasjonaldagen. 
Ha det bra.

1 kommentar:

  1. Hei! Koselig å titte innom bloggen din! Superdame med snert og fynd- pluss utrulig fart på strikkepinnene!!

    SvarSlett