onsdag 23. mars 2011

Hemmelig venn gave i posten i dag.


Spennendes med pakke i posten.Er med på hemmelig venn på trådsnella,og i dag kom pakken. Der var det garn og litt annet stæsj.Men hvem er gaven fra da?Nei det vet jeg ikke,var dårlig med hint...muligens noen med hund.hmmm












Så er jeg ferdig med nok en bestilling,halvvotter med heklet trekk.Skal snart kaste meg over neste bestilling.Nå har jeg hatt fri ei uke,så imårra er det på'n igjen på jobb. Fint det også.

lørdag 19. mars 2011

Er våren kommet nå???

 Vi har i allefall hatt et lite gløtt av vår i dag. Kaffi og strikketøy i sola er aldri feil.
Harald har sjekket sykkelen til Alma,den mister luft i dekkene,det syntes Balder ikke noe om.....Da Harald fant frem sykkelpumpa var det best og søke dekning....
 Under bordet,gjemt bak duken er det perfekte gjemmestedet.......
 .....der satt han helt til pappa var ferdig og satte seg ned,da var det tid for koooooos.
Så er bursdagspresangen også klar til og pakkes inn,håper den faller i smak.Nå må jeg gå og sjekke om jeg har fått fregner av sola...he hee
Ha ei fin helg alle sammen.

fredag 18. mars 2011

Jeg strikker og strikker og strikker og strikker.......

 ...på no spennendes som snart skal bli presang. He he,men det tar sin tid med nesten 400 masker på pinnene.Snart ferdig nå,holder på med siste nøstet.Presangen må være ferdig til i mårra,da skal jeg nemlig levere den til 50 årsjubilanten.
 Våren er kommet,i allefall inne hos meg.....og på et vis ute også,selv om vi våknet til full vinter i dagtidlig.Snøklokkene var helt skjult tidligere i dag,men det er mildvær så snøen smelter fort.Jeg har gått amok på Nille og kjøpt lys,synes de er best,brenner fint og lenge.

Også var det de orange sandalene da...... Jeg var sååå lykkelig da jeg på onsdag fant knall orange sandaler på H&M...Kjøpte de med en gang.Da jeg kom hjem og stolt skulle vise fangsten min til familien,fikk jeg klar beskjed : "Mamma,de er RØDE" Hæææææ??? I dagslys,og butikklys var de orange (jaffal nokså) Sjekket på nettsia til H&M,der var de omtalt som røde..... Da gikk det straka vegen til butikken i går,fikk pengene igjen,og fortsetter jakten på de perfekte orange sandalene. Lurer på hvaslags filter venninna mi og jeg hadde da vi så de var orange... *ler*Men ser de ikke liiiitt orange ut på bildet????Men NÅ må jeg strikke etpar pinner til før middagen,å hei hvor det går......

onsdag 9. mars 2011

VM i Oslo er over...











.......men vi har jo noen flinke gutter og jenter i Sibir som driver og skyter litt.Og i dag ble det jo Gull!!! Håper på flere i mårra.Pinnene går nesten like fort som utøverne går på ski,en bursdagspresang er ferdig,deilige pulsvarmere i alpakka.





På søndag bakte Jostein boller,også tok vi de med 
oss på hyttetur besøk til min svoger og svigerinne.Det ble en kjempekoslig ettermiddag.
 
Nå er det våres tur til og ha vinterferie,og vi er sent i seng og sent oppe. Min mann har begynt og forberede vinteren,han er i skogen og sager ned trær,og jeg passer på sofaen og vintersporten. Hi Hi.
Begynner på jobb igjen på torsdag,så da må noen andre passe sofaen,sikkert ikke vanskelig og finne noen til jobben,Balder foreksempel.

fredag 4. mars 2011

Så er vi klare til nok et gull......(håper vi...)

 Balder og jeg.....Gull neglelakken er på,og diverse strikketøy er klare.Kaffien er kokt og ute er det skodda.(Ingen grunn til og gå ut alså) Jeg har jobbet den siste uka,så jeg har bare hørt på radioen,men nå er vi klare for sofaen.

Fikk levert en bestilling tidligere i uka,nok et par dominosokker.Jeg er også godt i gang med neste bestilling,både på dominosokker og fingervanter med blonder.Ei venninne så de grå,og la straks inn en bestilling på røde.Et par bursdagspresanger blir det og innimellom,må ha noe lett når det er spennendes (og der brakk Brå staven,igjen..... hee hee)

Nå starter vinterferien,den eneste som skal reise er Stine,hun skal til Oslo og besøke kjæresten sin.Vi andre holder oss her rundt dørene og venter på våren. Har hørt rykte om noe vedhogst,det må til skal vi være klar til neste vinter

Muligens jeg stikker hodet ut og ser om snøklokkene har kommet opp.....sikkert vårtegn.Ha ei fin helg,med eller uten vinterferie.